WANG'S PALACE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1839 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wang's Palace. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 6:36 Ondanks dat we ruim op tijd besteld hadden was het eten toch te laat. Heel vervelend als je met 3 kleine kinderen zit te wachten. Een bami te weinig ontvangen dit is hersteld. Eten was redelijk tot goed. Van 1 gerecht was het vlees droog en taai.
27 nov 2022 om 22:58 Prima als altijd!
27 nov 2022 om 20:51 Eten was prima. 17.15 uur besteld tegen 19 uur pas bezorgd. Vind dit wel erg lang aangezien je wel tijd kan aanvinken. Deze moeten ze er maar af halen. Want na betaling wordt je pas gebeld dat ze later komen.
27 nov 2022 om 20:39 Eten was goed alleen weer meer als 1,5 uur moeten wachten.
20 nov 2022 om 20:25 Bezorgster erg aardig, eten goed. Je moet er alleen héél erg lang op wachten. +- 140 á 150 minuten.
18 nov 2022 om 19:54 Eten was weer heerlijk, bezorging wat minder deze keer. Plm 25 min te laat. Kan gebeuren..
13 nov 2022 om 19:18 Lekker eten en goed heet. Bezorging iets te laat.
6 nov 2022 om 20:53 Bestelling niet compleet. Na bellen later als nog bezorgt.
6 nov 2022 om 9:28 Goed eten
2 nov 2022 om 8:33 Uitstekend !
30 okt 2022 om 19:53 Duurt eigenlijk altijd vrij lang voordat het bezorgd wordt, maar dat is mij wel bekend, bestellen daardoor wel minder vaak
30 okt 2022 om 12:47 Netjes gebeld na bestelling plaatsing dat er een tijd marge is. Prima ! Eten was goed en warm. Voor herhaling vatbaar.